JellyPages.com

lördag 28 september 2013

Ursäktar dålig uppdatering

Jag vill bara be om ursäkt för den dåliga uppdateringen. Vi har varit upptagna nu i helgen och inte haft så mkt tid till bloggen. Det blir bättre på måndag, håll ut kära läsare!

/Naughty


onsdag 25 september 2013

inoljade

Ikväll vart det min favorit vilket är sex med olja!

Han la sig på vårt lacklackan o jag sprutade oljan över honom för att sen smeka hans kropp! hans mage och kuk blev helt glansig vilket gjorde mig riktigt upphetsad. Jag tog nu flaskan och sprutade över mina bröst så att han kunde se hur oljan rann ner för mina stora bröst,

Han började smeka mig och jag smekte honom medan vi kysstes. Nu kunde jag inte hålla mig längre!!! Jag ville ha hans hårda välinoljade kuk i mig så jag satte mig grensle över hans kuk och tröck långsamt in hans hårda kuk i min plaskvåta fitta. jag kände hur cm efter cm gled in.

Efter en stund så bytte vi ställning till missionären så att vi kunde känna varandras inoljade kroppar mot varandra för att sedan avsluta med bena upp som är min favoritställning. Självklart kom jag nästan direkt och jag kände hur den hårda kuken gick djupt in i min fitta.

Lite bilder från dagen:


 //kinky


tisdag 24 september 2013

Kvällssex

Igår kväll blev det en tidig kväll för oss här hemma då vi tänkte ligga och mysa en stund i sängen. Men Kinky var lite snabbare än mig till sovrummet så när jag kom in låg hon med särade ben och med sin rabbit dildo djupt in i fittan! Denna härliga syn fick mig självklart att bli hård direkt och efter att beundrat min syn ett tag gick jag fram och började smeka hennes bröst. 

Kinky tog snabbt tag i min hårda kuk och började runka av mig. Hon ströckte sig sedan efter kuken med sin mun för att få suga och jag var inte sen på att uppfylla hennes önskan!  Jag tryckte in min kuk i hennes mun och hon började genast arbete med sin tunga samtidigt som hon tog den riktigt djut. Att höra hur hon kom närmre och närmre orgasm med min kuk i hennes mun var grymt upphetsande! 

När hon kommit hade hon inte fått nog utan då ville hon ha riktig vara i sig! Med hennes ben på mina axlar tryckte jag in min kuk hårt i hennes plaskvåta fitta och det det tog inte lång tid innan hon kom återigen! 

Efter många olika ställningar höll jag på att komma och slampig som hon är höll hon fram brösten och lät mig spruta min sats över hennes stora bröst!

Ni får ursäkta den dåliga bildkvaliteen...
Men tror ni uppskattar hennes nersprutade bröst ändå ;)

/Naughty

måndag 23 september 2013

sexslav

Hej alla kåta! ;)

Från imorgon till fredag så ska jag äntligen få ha Naugthy som min sexslav igen. Mer om detta kommer senare ofcourse :) men några önskemål om vad ni vill se? vad vill ni att jag ska göra med min slav? ;)
ska försöka ta bilder på detta också så att ni får se lite av härligheterna som skedde ;)




//Kinky

söndag 22 september 2013

Reunion

Ja som ni hörde tidigare så var jag borta onsdag tills idag. Detta har alltså betydigt att vi har fått gått o längtat efter att få smeka varsndras sexiga kroppar igen, självklart så hade en stor längtan skapats och när vi äntligen sågs igen så var vi oskiljaktiga.
Vi började direkt att kyssas och smeka varandras kroppar. Vi bestämde oss att ta en dusch där självklart smeket fortsatte samt så fick jag äntligen suga hans härligt stora kuk igen! Jag tog sedab fram vår olja och hälde det över hans kuk och bröst så det vart helt glänsigt vilket jag tycker är så sjukt sexigt.
Han slet åt sig flaskan o hälde över mina bröst så att jag skulle kunna smeka det över mina stora bröst! Efter massa smek så körde han äntligen in sin hårda kuk i min genomvåta fitta.

lördag 21 september 2013

Suget har kommit tillbaka!

Hejsan allihopa!

Nu har äntligen suget att skriva kommit tillbaka för oss och vi kommer att uppdatera lite oftare nu. Förhoppningsvis minst ett inlägg per dag men jag vill inte få upp era förhoppningar för mycket så misströsta inte om vi skulle glömma någon dag ;)

Just nu är Kinky borta en hel del Onsdagar-Söndagar så det blir inte så mycket sex, men när hon väl kommer hem då kan vi knappt hålla oss ifrån varandra och vi gör nästan inget annat än bara smeka varandra.

Nu har hon varit borta sedan i onsdags och vi börjar bli väldigt otåliga! Nästan så man får abstinens när man inte får ligga på en halvvecka (vadå bortskämd?)!
Men skype är riktigt bra grejer så man iaf kan ha lite onlinesex och se den andras sexiga nakna kropp. Älskar att se Kinky showa för mig, se hur hon dansar för kameran, börjar smeka sina stora bröst och sakta gå ner mot sin fitta. Blir kåt av bara tanken!

Har ni haft camsex? Lägg gärna en kommentar om hur ni brukar göra för att krydda till camsexet lite extra!

Här får ni en bild på snyggaste skådespelaren just nu!
Ryan Reynolds! Mums!


/Naughty